Ammetøj fra Milker

0

Ammetøj fra Milker er noget, som de fleste kvinder, der lige har født kan bruge. Så snart du er blevet gravid, vil dine bryster lige så stille begynde at vokse. Det sker på grund af, at du begynder at producere mælk, hvilket er nødvendigt for dit barn.

I slutningen af graviditeten kan du endda risikere, at dine bryster begynder at lække lidt mælk ud på din BH. For de fleste begynder dette først efter du har født. Så snart du har født, kan du måske begynde at amme dit barn.

Hvis du bruger almindeligt tøj, mens du ammer, vil du hurtigt finde ud af, at det ikke helt er så praktisk til det formål. Det kan komme til at tage længere tid, og du vil risikere at vise meget mere af dig selv i offentligheden, end du har lyst til. Det er her, ammetøj fra Milker kommer ind i billedet.

Her under kan du se nogle forskellige eksempler på ammetøj fra Milker, som kan hjælpe dig til en meget nemmere hverdag med din nyfødte baby.

Ammekjole

Ammetøj kan i længden godt være lidt kedeligt at se på. Men der er ingen, der siger, at du ikke kan se godt ud og være praktisk på samme tid. Derfor kan du her under finde eksempler på ammekjoler fra Milker, som kan give dig et selvtillidsboost, i din tid som nybagt mor.

Sort ammekjole med hvid talje fra Milker

Denne flotte kjole er perfekt til en varm sommerdag eller til en festlig aften. Den er designet i en elegant og enkel stil, som kan bruges til de fleste forskellige arrangementer.

Når din baby bliver sulten, kan du nemt løfte toppen ved taljen, hvor du stadig vil være dækket inden under. På den måde kan du nemt komme til dit bryst, uden at skulle smide hele kjolen.

Sort ammekjole med hvid talje fra Milker

Kjole1

For at denne ammekjole ikke skal blive for kedelig, er der tilføjet en hvid kant med en smule glitter, som er placeret lige ved taljen. Hvis du synes, at den sorte farve er lidt for kedelig, kan du også få kjolen i mørkegrøn/rød og turkis/gul.

Kjolen er desuden lavet i økologisk bomuld, som føles utroligt blød mod din krop. Kjolen er dejligt nem at holde ren, da du kan give den en tur i vaskemaskinen. Men du må dog aldrig vaske den på mere end 40 grader finvask.

Stribet ammekjole fra Milker

Denne fantastiske ammekjole fra Milker kan bruges til alle lejligheder. Den er utroligt nem og behagelig at bruge til hverdag, hvilket også gør det langt mere behageligt til en varm sommerdag.

Du kan også sagtens have den på til et arrangement, hvor du har lyst til at gøre en del mere ud af dig selv. Her kan du tilføje et par højhælede sko og nogle flotte smykker.

Stribet ammekjole fra Milker

Stribet ammekjole fra Milker

Selve kjolen er designet, så den sidder stramt over brystet og på samme tid har en bredere vidde ved hoften og ned til lårene. Denne ammekjole fås både i sort/hvid og i to nuancer af blå.

Når du skal amme, kan du nøjes med at løfte op i kjolen fra taljen, så du ikke behøver at blotte hele din krop foran offentligheden.

Grå ammekjole fra Milker

Er det ved at være sommer? Eller savner du bare at have noget nemt, praktisk og på samme tid også flot ammetøj? Så er det denne ammekjole, du skal have fat i. Den er perfekt til brug i hverdagen, men kan på samme tid også kombineres med lidt accessories til en festligere aften.

Grå ammekjole fra Milker

Grå ammekjole fra Milker

Kjolen er designet med et slåom look, som virkelig også kan fremhæve dine bryster. Kjolen sidder stramt rundt om taljen, hvorefter den bliver løsere, indtil den rammer lige over knæene. Når du skal amme, kan du trække ned ved kjolens brystafsnit, hvor resten af kroppen stadig vil forblive dækket. Kjolen fås desuden i mange forskellige farver.

Kjolen er designet i super blødt bambus, som også er utroligt godt for din krop. Når du ammer, kan du risikere, at din temperatur vil skifte utroligt hurtigt. Her kan bambus virkelig gøre en væsentlig forskel, da det både er tempererende og antibakterielt. Kjolen er designet med dobbeltlag ved brystet, så dine bryster kan holde sig varme og derved også forhindre betændelse.

Se hele udvalget af ammekjoler fra Milker her » 

Ammebluse

Under ammetøj fra Milker kan du også finde noget langt mere hverdagstøj i form af blandt andet ammebluser. Ammebluser kan bruges hele året rundt, uanset hvordan vejret er, da de både fås i tyndt og tykt stof. Her under kan du se et par eksempler på ammebluser fra Milker.

Ammebluse med knapper fra Milker

Denne søde ammebluse vil passe perfekt til et par jeans eller en nederdel. Selvom den ser almindelig ud, er der alligevel en del forskellige detaljer, som gør den til noget ganske specielt. Nogle af disse detaljer er blandt andet, at trøjen går over i en anden farve i både bunden af blusen og ærmerne. En anden detalje er de søde små knapper ved skuldrene.

Ammebluse med knapper fra Milker

Ammebluse med knapper fra Milker

Du kan få trøjen i flere forskellige farver, så du nemt kan vælge dem, du bedst kan lide, og dem der passer til din egen stil. Knapperne i toppen af blusen kan knappes op. Herunder vil der være et ekstra lag stof, som du også løfte. Her kan du nemt og hurtigt hive brystet frem, så du kan amme din baby.

Materialet på ammeblusen er uld og viskose, som gør den utroligt blød og behagelig at have på. Du kan vaske den på maksimum 30 grader i vaskemaskinen på et uldprogram. På den måde er den også utroligt nem at holde ren, hvis der pludselig kommer lidt mælk på blusen.

Sort ammebluse fra Milker

Er du også træt af, alt det meste graviditetstøj og ammetøj er for kedeligt og umoderne? Så er det denne ganske enkle og moderne ammebluse fra Milker, du skal have fat i. Den er designet, så den passer til alle situationer og sæsoner på året.

Selve blusen er designet, så den tilpasser sig din krop. Det betyder, at den følger dine former og har en ekstra vidde over brystet, til når dine bryster hæver op på grund af mælken. Du kan endda også bruge den under graviditeten, da den er designet ekstra lang.

Sort ammebluse fra Milker

Sort ammebluse fra Milker

Den har også en flot V-udskæring, som kan fremhæve dine bryster på en pæn og elegant måde. Du kan få blusen i flere forskellige farver, hvilket kan give den en del mere liv. Hvis du køber den i sort, kan den passe til både bukser, nederdele, stiletter, smykker og meget andet, så du kan tilpasse den til det pågældende arrangement.

Du kan åbne ammeblusen under brystet, så du slipper for at blotte resten af kroppen. Den er designet i blød uld og viskose, som også kan vaskes i vaskemaskinen.

Ammebluse med åbning fra Milker

Mens du ammer, er det vigtigt, at du holder dine bryster varme. Hvis de bliver for kolde, kan der gå betændelse i mælkekirtlerne. En måde hvorpå du kan holde dine bryster varme er ved at bruge denne flotte og enkle ammebluse. Den er nemlig designet med et dobbelt lag stof henover brystet.

Ammebluse med åbning fra Milker

Ammebluse med åbning fra Milker

Den er nem at bruge til amning, da det smarte og anderledes hul i midten af trøjen, også nemt kan give dig adgang til brystet uden at blive nødt til at blotte resten af kroppen. Det er en funktion, både dig og din baby vil blive utroligt glade for.

Denne ammebluse er lavet i en blanding af uld og viskose, som vil føles utroligt blød mod din krop og på samme tid også kan holde dig varm. Du kan få blusen i flere forskellige farver, så du kan tilpasse den efter din egen stil. Blusen må højst vaskes på 30 grader i vaskemaskinen på et uldprogram.

Se hele udvalget af ammebluser fra Milker her » 

Ammetop

I sommerperioden kan det godt være for varmt at have for meget tøj på. Det kan også hurtigt blive for blottende, hvis du ikke har så meget tøj på. Det er specielt, mens du ammer, hvor du hurtigt vil komme til at vise for meget af resten af kroppen til offentligheden. Derfor er der designet et stort udvalg af utroligt nemt ammetøj fra Milker. Her kan du blandt andet se nogle flotte og praktiske eksempler på ammetoppe.

Sort ammetop fra Milker

Hvis du savner noget enkelt, som ikke bliver ubrugelig efter et halvt år, så er det denne fantastiske og simple ammetop, du skal have fat i.

Denne top er designet, så den følger din krops former uden at sidde for stramt. Da den er lidt løs hen ad maven, kan du også bruge den under graviditeten. Når du har født og skal til at amme, kan denne top virkelig også gøre underværker. På grund af dens enkle udseende, kan den endda også bruges efterfølgende.

Sort ammetop fra Milker

Sort ammetop fra Milker

Denne ammetop er designet i uld, som føles utroligt behagelig mod din krop. Det betyder også, at den kan hjælpe med at holde dig varm i de kolde måneder.

Da du helst skal undgå at få betændelse, gælder det også om, at holde dine bryster varme. Her er ammetoppen også rigtig god, da den har to lag stof omkring brysterne. Det er også her, åbningen sidder, hvorfra du kan amme. Du kan få toppen i flere forskellige og enkle farver, som passer til stort set alt.

Pink ammetop fra Milker

Savner du lidt mere farve i hverdagen? Og har du det for varmt i sommerperioden med dit anet ammetøj? Så er det denne flotte ammetop fra Milker, du skal have fat i. Den fås blandt andet i denne meget farverige pink farve.

Pink ammetop fra Milker

Pink ammetop fra Milker

Denne ammetop er specielt designet i bambusfibre, som er utroligt tempererende. Derfor kan den faktisk bruges i både vinter- og sommerperioden. Da der er to lag ved brystet, sørger den også for, at dine bryster holder sig specielt varme. Det gør også, at den holder sin farve og sin form, som var den helt ny. Du skal dog være opmærksom på, at det er en slimfit top, som sidder tæt til kroppen.

Hvis din baby pludselig bliver sulten, kan du hurtigt hive op i toppen lige under brystet, hvorfra du hurtigt kan komme til dit bryst. Her vil der endda være et ekstra lag stof, som holder resten af din bryst dækket.

Stribet ammetop fra Milker

Selvom denne top er utroligt enkel, kan den alligevel give en masse nyt liv til din garderobe på grund af de flotte farver. Toppen passer desuden utroligt godt til både bukser og nederdele, og kan derfor også bruges hele året rundt.

Stribet ammetop fra Milker

Stribet ammetop fra Milker

Når din baby bliver sulten, kan du hurtigt hive op i den næsten usynlige kant, hvorfra du hurtigt og nemt kan få adgang til dine bryster. Da der er to lag stof, vil resten af dine bryster stadig være dækket til, selvom din baby er i gang med at spise.

Toppen er lavet i økologisk bomuld, hvilket vil give en varm og behagelig fornemmelse mod din krop. Hvis uheldet er ude, og der er kommet mælk på din top, kan den også hurtigt vaskes rent igen. Hvis den skal en tur i vaskemaskinen, kan den højst klare at blive vasket ved 40 grader, for at den ikke skal krympe.

Se hele udvalget af ammetoppe fra Milker her »

Amme-BH

Der er mange gode grunde til, at det er en god idé at bruge en amme-BH. Nogle af de vigtigste grunde er, at dine bryster skal være let tilgængelige for din baby, og at den skal kunne støtte dine meget ømme bryster på den bedst mulige måde. Derfor kan du blandt andet også finde amme-BH’er blandt ammetøj fra Milker.

Sort amme-BH fra Milker

Så snart du har født, vil dine bryster pludselig vokse nogle størrelser større. Hvis du her efter ammer, kan dine bryster blive mindre igen, indtil de er fyldt op med mælk igen. Derfor kan det være en god idé at bruge en amme-BH, som kan tilpasse sig selv efter dine brysters størrelse. Det er noget, denne fantastiske amme-BH kan.

Sort amme-BH fra Milker

Sort amme-BH fra Milker

Denne amme-BH er designet i de lækreste bambusfibre, som nemt kan udvide sig efter behov. Samtidig er disse fibre meget bløde, hvilket kan være langt mere behageligt for dine ømme bryster.

Udseendet på amme-BH’en er meget enkelt og går nærmest i ét med din krop. Derfor kan den passe sammen med det meste tøj. Den har brede stropper, som ikke vil bore sig ned i dine skuldre men derimod bare hvile sig behageligt. Den er utroligt nem at hive ned over dit bryst, så din baby hurtigt kan få mad. Du kan få BH’en i både sort og hvid.

BH med aftagelige stropper fra Milker

Amme-BH’er er essentielle for din komfort, lige efter du har født. Dine bryster vil nemlig både være ømme og skiftende i størrelsen. Der udover vil de også pludselig kunne lække mælk. Derfor vil du måske endda have brug for en amme-BH både nat og dag.

BH med aftagelige stropper fra Milker

BH med aftagelige stropper fra Milker

Denne amme-BH er designet, så den nærmest går i ét med din krop. På den måde kan du nemt skjule den indenunder dit almindelige tøj. Da den er lavet i lækre bambusfibre, vil den også føles utroligt blød mod dine ømme bryster.

Du kan nemt og hurtigt få adgang til dine bryster ved at klikke en af stropperne af, når din baby bliver sulten. Disse stropper er endda også justerbare, så du selv kan tilpasse dem til dine bryster. Du kan få denne amme-BH i den lækreste blå farve eller i de klassiske sort og hvid.

Top med BH fra Milker

Denne smarte sag kan meget hurtigt gøre din hverdag meget nemmere. Selvom det ligner en helt almindelig top, har den meget flere kvalifikationer. Den vil være perfekt til de afslappende dage i hjemmet, inden under noget andet tøj eller til en varm sommerdag.

Top med BH fra Milker

Top med BH fra Milker

Denne ammetop har faktisk en indbygget amme-BH, så du slipper for at skulle bruge begge dele. Når du skal amme, kan du nøjes med at klikke en af stropperne af, hvorefter du har meget hurtig adgang til dit bryst, så din baby kan få mad.

Toppen er designet i de blødeste bambusfibre, som vil være utroligt behagelig for både dine bryster og din mave. Da den også er utroligt elastisk, kan den også bruges under din graviditet, mens din mave vokser sig større. Toppen fås i hele tre forskellige farver, som nemt kan bruges sammen med en masse andre farver.

Se hele udvalget af amme-BH’er fra Milker her »

Ammetøj udsalg

Du har sikkert allerede fundet ud af, at ammetøj hurtigt kan blive dyrt, hvis du skal anskaffe dig en helt ny garderobe. Det kan specielt også hurtigt blive mange penge, hvis du også skal købe en helt masse udstyr til en lille baby. Derfor har vi fundet frem til en masse nyt ammetøj fra Milker på tilbud.

Her kan du nemt og hurtigt finde en masse tøj, som du vil kunne bruge gennem det meste af din graviditet, og mens du ammer. Da det meste af dette ammetøj fra Milker er lavet i den bedste kvalitet, kan du få det til en rigtig god pris under deres udsalgsvarer.

Se det samlede udvalg af ammetøj på udsalg hos Milker her »

Del og hjælp:

Leave A Reply