BeSafe Autostol

0

Mens man er gravid, tænker man stort set ikke på andet end fødslen. Men hvad så, når barnet er født? Her er det en god idé at tænke på, hvad man skal have med på hospitalet.

Da fødslen kan ske når som helst, er det en god idé at pakke en taske i god tid. Det er noget, de fleste gravide tænker på. Men hvad så, når i skal hjem? Hvordan har du tænkt dig at få dit nye lille vidunder hjem?

Det er en ting, som mange glemmer at tænke på. Hvis i skal køre i bil hjem, er det vigtigt at anskaffe en autostol.

En autostol er et lille bærbart sæde, der kan sættes på de almindelige sæder i bilen. Selvom mange ikke tror, at en autostol er nødvendig, kan den i sidste ende redde liv.

En autostol kan beskytte din baby i de fleste ulykker, hvor en almindelig sele, et almindeligt sæde eller dit skød ikke kan.

For at autostolen skal beskytte på bedst mulig vis, skal du sørge for at vælge en, der passer til dit barns størrelse. Derfor har vi fundet et par autostole frem fra BeSafe i de forskellige størrelser.

Herunder kan du læse mere om BeSafe Autostol i 3 forskellige størreler.

BeSafe Autostol 0-13 kg

Her kan du finde nogle af de bedste og mest populære BeSafe autostole i størrelsen 0-13 kg. Det passer til en nyfødt og frem til omkring 15-måneders alderen.

BeSafe iZi Go X1

besafe-autostol-izi-go-x1

BeSafe iZi Go X1

Denne fantastiske BeSafe autostol er en af de bedste på markedet til de helt små børn. Den er designet som en bagudvendt autostol, hvilket kan give en utrolig høj sikkerhed i forhold til fremadvendte autostole.

For at give en ekstra høj sikkerhed har Besafe iZi Go X1 et ekstra dybt sæde og ekstra høje sider. Dens regulerbare hovedstøtte gør, at der også er plads, når barnet vokser.

De første par måneder af barnets liv, kan du bruge den tilhørende indlægspude i siddefladen. Da denne fantastiske autostol også har brede seler, vil fordeles optimalt på barnets skrøbelige krop.

Disse brede seler er designet med små magneter, som kan holder selerne til side, når barnet skal placeres i stolen. Autostolen er designet med et integreret hvilesystem, hvilket giver en naturlig hvilestilling i de måneder, hvor barnet ikke kan sidde af sig selv.

Prissammenligning:

ButikPris inkl. fragtViabill?* 
Babytorvet1.599,00 kr.Ja: 67 kr. pr. månedTil butik »
Pixizoo1.999,00 kr.Ja: 83 kr. pr. månedTil butik »

*Viabill er en gebyr- og rentefri afbetalingsform, som flere og flere danske webshops tilbyder. 

Din BeSafe autostol er utroligt nem at rengøre, da du nemt kan afmontere det det polstrede betræk. Herefter kan du hurtigt smide det en tur i vaskemaskinen, hvilket kan gøre den så ren som ny. Det kræver et skåneprogram på 30 grader.

Som ekstra har den også en bærebøjle med tre indstillinger, så du nemt kan tage den med dig overalt. Det gør også, at du slipper for at have en ekstra lift med til din baby, når i skal på tur.

Den har også en integreret solskærm, som kan beskytte dit barn mod solens skadelige stråler.

Denne BeSafe autostol fik 5/6 stjerner af FDM i 2014 og 6/6 stjerner i 2011, hvilket viser en rigtig god sikkerhed for dit barn. Du monterer autostolen i bilen med bilens 3-punktsele eller på en BeSafe isofix-base.

Du kan endda også få denne BeSafe autostol i flere farver, så den bliver hyggeligere og flottere at kigge på. 

BeSafe Autostol 9-18 kg

Her kan du finde nogle af de bedste og mest populære BeSafe autostole i størrelsen 9-18 kg.

BeSafe iZi Comfort X3

Er dit barn blevet for stor til din nuværende autostol?

besafe-autostol-izi-comfort-x3

BeSafe iZi Comfort X3

Eller leder du bare efter en ny? Så er det denne fantastiske BeSafe autostol, du skal have fat i. BeSafe iZi Comfort X3 er en af de bedste og mest sikre på markedet.

Denne autostol er designet til at kunne holde til meget – ikke kun ulykker, men også et barn mellem 9-18 kg. Det har gjort den meget populær og sidder derfor også fastspændt i mange biler.

BeSafe iZi Comfort X3 har alt det, en autostol skal have. Selve autostolens fodstøtte er utroligt kraftig og kan derfor nemt stabilere autostolen på bilens eget sæde.

Prissammenligning:

ButikPris inkl. fragtViabill?* 
Pixizoo1.954,00 kr.Ja: 81 kr. pr. månedTil butik »
Babytorvet2.399,00 kr.Nej.Til butik »

*Viabill er en gebyr- og rentefri afbetalingsform, som flere og flere danske webshops tilbyder. 

Du monterer den ved hjælp af bilens egen trepunktssele, så den er fremadvendt. Det nyudviklede selesystem med selestrammer i autostolen gør, at den står endnu bedre fast.

Så snart autostolen står fast, kan du begynde at justere den, så den passer til dit barn. Den har en justerbar nakkestøtte, som kan ændres i takt med at barnet også vokser og beskytter dit barns mest vitale dele endnu bedre.

Den har flere forskellige siddepositioner, som både giver komfort og sikkerhed til barnet, herunder også en forbedret sovestilling. Den er utroligt rummelig og bekvem, så baret endda også kan sidde i den med overtøjet på.

Denne BeSafe iZi Comfort X3 autostol har en masse gode sikkerhedskvaliteter, her i blandt stødabsorberende materiale i hele autostolen, der yderligere kan beskytte dit barn. Den har endda også det utroligt gode og sikre Side Impact Protection system, der kan beskytte din bart optimalt ved en sidekollision.

Sidst men ikke mindst er den også dejligt nem at holde ren. Betrækket er ikke kun superblødt med også meget praktisk, da det kan tages af og maskinvaskes.

BeSafe Autostol 15-36 kg

Her kan du finde nogle af de bedste og mest populære BeSafe autostole I størrelsen 15-36 kg.

BeSafe iZi Up X3

Føler du også, at din baby vokser utroligt meget og utroligt hurtigt? Så er du ikke den eneste. Men i takt med at barnet vokser, bliver alt dit babyudstyr måske endda også hurtigt for småt.

Derfor er det blevet tid til at opgradere noget af det, her i blandt også din autostol. Selvom dit barn måske endda stadig kan masse sig ned i autostolen, kan det stadig være en god idé at opgradere.

besafe-autostol-izi-up-x3

BeSafe iZi Up X3

Hvis ikke du finder den rette autostol til dit barn, vil dit barn ikke være ordentligt beskyttet. For at give dig den optimale sikkerhed, har vi derfor fundet frem til denne fantastiske BeSafe iZi Up X3 til børn på 15-36 kg, der er til børn på mellem 3,5 til 10 år.

BeSafe iZi Up X3 er en utroligt god og sikker autostol, der har bestået en del forskellige uafhængige tests med et rigtig godt resultat. Derfor kan vi også med oprigtighed sige, at denne autostol er sikker og god for dit barn. Autostolen har en masse gode kvaliteter, der både er behagelige og sikre for dit barn.

Når du skal montere autostolen, starter du med at sætte den fremadvendt på bilens sæde. Når du skal spænde sædet og dit barn fast, skal du bruge bilens trepunktssele. Ved hver skulder er der monteret selelåse, som sørger for, at skråselen vil ligge tæt og korrekt mod barnets krop.

Så snart autostolen er monteret, er det en god idé at justere autostolen, så den bliver tilpasset til dit barns krop. Du kan nemt og hurtigt justere autostolens højde, hvor både nakkestøtte og på sædet kan vokse i takt med barnet.

Prissammenligning:

ButikPris inkl. fragtViabill?* 
Babytorvet1.599,00 kr.Nej.Til butik »
Pixizoo1.899,00 kr.Ja: 79 kr. pr. månedTil butik »

*Viabill er en gebyr- og rentefri afbetalingsform, som flere og flere danske webshops tilbyder. 

Autostolen kan sidde i to forskellige positioner – henholdsvis både sidde og hvile positioner. Det kan du justere via et håndtag i siden af autostolen. Det er så nemt at håndtere, at dit barn også hurtigt selv kan lære det. Da det sker på nogenlunde samme måde som et almindeligt bilsæde, kan dit barn endda også selv øve sig.

BeSafe iZi Up X3 er designet med en ekstra polstret bund, så stolen også er behagelig at sidde på i længere tid. Det giver dig mulighed for nemmere at kunne tage dit barn med på lange køreture.

Der er placeret nogle kraftige gummiklodser på stolens ryg, som også sikrer dit barn en særdeles god siddestabilitet. Den utroligt gode nyudviklede sidestøtte ved både hofte og kropsdel kan give dit barn den optimale sikkerhed ved påkørsel fra siden.

Som en lille bonus kan betrækkes endda tages af og maskinvaskes på et skåneprogram ved 30 grader. Det vil du hurtigt komme til at elske, da det hurtigt kan gøre din hverdag meget nemmere, når man har et barn, der kommer til at svine en gang i mellem.

 

Del og hjælp:

Ingen kommentarer

  1. Pingback: Købsguide - Recaro Privia autostol - sikkerbarndom.dk

Leave A Reply