Find dit nye Bobles Rullebræt her!

0

Bobles Rullebræt kommer fra producenten Bobles, som er yderst velegnede til at designe legetøj til børn.

Deres omdrejningspunkt inden for deres legetøj er børns bevægelse. Det er vigtigt, at børn lærer at bevæge sig og udvikle deres motoriske sanser. Det hjælper med at udvikle børnene på den bedst mulige måde. Alle kropslige udfordringer er lig med kropslige erfaringer, hvilket giver en glad krop – det er Bobles vision.

Bobles designer deres legetøj til børn, så de er lærerige, kan bruges på mange måder, udvikler deres kroppe og sind og på samme tid også skaber en masse sjov i hjemmet. Det er Bobles Rullebræt et godt eksempel på.

Rullebræt fra Bobles

Dette flotte Rullebræt fra Bobles er designet som et bevægeligt og hurtigt tumlemøbel med hjul. Bobles

Rullebræt fra Bobles

Rullebræt fra Bobles

Rullebræt kan bruges på flere forskellige måder, men hvor det stadig har barnets udvikling, motorik og glæde i fokus.

Barnet kan både sidde og ligge på dette Rullebræt fra Bobles, mens hele barnet kan køres frem og tilbage i alle retninger. Den kan både bruges som en racerbil, hvor barnet sidder på brættet ellers kan barnet lægge på maven, hvor der nemt kan svømmes med strømmen i hele hjemmet.

På den måde kan hele kroppen bruges, uanset hvordan barnet ønsker at lege med dette Rullebræt fra Bobles. Hvis du sætter et andet tumlemøbel oven på, kan dette Rullebræt fra Bobles hurtigt forvandle sig til et stort rullende køretøj med både højde, størrelse og en masse sjov.

Bobles Rullebræt Blå

Selvom denne Bobles Rullebræt Blå ikke ser ud af

bobles-rullebraet-blaa

Bobles Rullebræt Blå

meget, kan den gøre utroligt meget for dit barns udvikling af både motorik, balance og fantasi.

Dette Bobles Rullebræt Blå kan bruges på mange forskellige måder og til mange forskellige typer børn. Dette bræt fås i en flot lys blå farve på toppen, hvorefter der kommer 3 andre nuancer af blå i lag efterfølgende.

Selvom Bobles Rullebræt i Blå oftest ses som en drengefarve, kan det alligevel sagtens bruges til både piger og drenge. Uanset hvilket køn dit barn er, kan det kun gøre både børneværelse og stue meget pænere på grund af det enkelte og flotte danske design.

Prissammenligning:

ButikTrustpilot scorePris inkl. fragtViabill?* 
Luxoliving★★★★★669,00 kr.Ja: 67 kr. pr. månedTil butik »
Trendyliving★★★★☆669,00 kr.Ja: 67 kr. pr. månedTil butik »

*Viabill er en gebyr- og rentefri afbetalingsform, som flere og flere danske webshops tilbyder.

Bobles Rullebræt Grå

Rullebræt fra Bobles er utroligt populært hos både

bobles-rullebraet-graa

Bobles Rullebræt Grå

voksne og børn. På grund af det flotte og enkle design, vil de fleste voksne gerne implementere brættet i deres hjem. På grund af alle de sjove muligheder, vil det fleste børn også meget gerne gøre det til en del af deres hjem.

Dette flotte Bobles Rullebræt Grå kommer i 4 forskellige grå nuancer, som kan stimulere børns øjne. På grund af de enkle farver, passer det også ind i de fleste hjem og til alle typer børn.

Selve brættet er designet i et blødt, men stadig stift materiale, som børnene vil nyde at tumle rundt på.

Prissammenligning:

ButikTrustpilot scorePris inkl. fragtViabill?* 
Luxoliving★★★★★669,00 kr.Ja: 67 kr. pr. månedTil butik »
Legebutikken★★★★★698,95 kr.Ja: 67 kr. pr. månedTil butik »

*Viabill er en gebyr- og rentefri afbetalingsform, som flere og flere danske webshops tilbyder.

Bobles Rullebræt Nye Hjul

De mange forskellige Rullebræt til Bobles har alle hjul i bunden. Disse hjul er designet, så de ikke er til fare for børn i alle aldre.

Alle Bobles Rullebræt har hjul af hård plastik. Selvom hjulene bliver designet i hård plastik, vil de ikke sætte mærker på gulvet. Derfor kan du trygt lade dit barn køre rundt på brættet uden at skulle bekymre dig om ridser og mærker på det dyre gulv.

Rundt om hjulet blev der designet en beskyttelseskant af plastik. Sådan blev de gamle Rullebræt fra Bobles designet. I dag bliver de fleste Bobles Rullebræt designet med nye hjul. Det med en metalkant, der ikke kan gå lige så hurtigt i stykker som den gamle plastikkant.

Bobles Rullebræt Tilbud

Da mange butikker og webshops sælger de mange forskellige former for Rullebræt fra Bobles, kan det være svært at finde ud af, hvilken er den billigste. Derfor har vi her over valgt at samle nogle af de forskellige Bobles Rullebræt Tilbud, så det bliver langt mere overskueligt for dig.

Selvom der står en bestemt pris på Bobles Rullebræt, kan det være, at den billigste alligevel ikke er det helt rigtige tilbud for dig. Du kan blandt andet også vurdere fragt og finansiering. Via vores forskellige tilbud herover, giver det dig et overblik, så du nemmere kan vælge.

Del og hjælp:

Leave A Reply