Børnesikring af hjemmet – Komplet startpakke fra Babydan

0

Der er mange ting, du skal tænke på som kommende forælder. Inden baby kommer til verden, skal du have anskaffet tøj, lift, puslebord, bleer og meget andet udstyr.

Men hvad mange nybagte forældre glemmer at tænke på er, at de også skal udføre en effektiv børnesikring af hjemmet. Du vil hurtigt opdage, at dit barn bliver meget eventyrlysten, så snart de små ben og arme gør det muligt at kravle rundt og gribe fat i skuffer, skabe, døre og lignende.

Hvis disse og andre ting ikke er børnesikret, kan barnet kommet alvorligt til skade. Dit barn kan rive tunge eller skarpe ting ned fra skabe og skuffer, få fingrene i klemme i en usikret dør, eller komme til at stikke genstande ind i stikkontakter.

Vi behøver heldigvis ikke male fanden på væggen og stable det helt store skræmmebillede op, da der findes masser af effektivt og kvalitetsrigt udstyr til børnesikring af hjemmet.

I denne guide kan du læse om den populære sikkerhedspakke fra Babydan. Pakken er tiltænkt kommende eller nybagte forældre, som skal til at børnesikre deres hjem fra bunden af.

Lad os starte med at kigge på, hvad startpakken fra Babydan indeholder:

Hvad indeholder pakken?

Babydans startpakke til børnesikring af hjemmet indeholder de allermest nødvendige sikkerhedsanordninger, du får brug for.

Der kan være særlige tilfælde, hvor du har behov for at sikre dit barn mod noget bestemt, som pakken ikke dækker. Det kan f.eks. være sikring af fladskærm eller komfur, hvor du skal købe separat sikkerhedsudstyr.

Startpakke til børnesikring af hjemmet fra Babydan

Babydan børnesikring startpakke

Startpakken fra Babydan indeholder følgende anordninger:

  • 8 stk. sikring til stikkontakter
  • 6 stk. sikring til skuffer og skabe
  • 4 stk. sikring til hjørner
  • 1 stk. lås til dobbeltlåger
  • 1 stk. lås til køleskab eller fryser
  • 1 stk. FingerSafe dørstopper

Med andre ord: Du kan både sikre de vigtigste skuffer, skabe, døre og spidse hjørner i hjemmet med denne startpakke. Det meste udstyr kan sættes fast og på- eller afmonteres nemt og hurtigt, og uden brug af værktøj og skruer.

Prissammenligning:

ButikPrisFragtTotal 
Babytorvet139,95 kr.29,00 kr.168,95 kr.Til butik »
Gucca164,95 kr.39,95 kr.204,9 kr.Til butik »
Lekmer159,00 kr.49,00 kr.208,00 kr.Til butik »

Børnesikring af stikkontakter

Vi voksne ved selvfølgelig godt, at vi ikke skal stikke hverken strikkepinde, gafler eller mikadospil ind i stikkontakterne i huset. Men det ved små børn ikke, og derfor er det afsindig vigtigt, at du får afskåret dit barn muligheden for at gøre netop dette.

Startpakken fra Babydan indeholder 6 sikringer til stikkontakter, som du nemt og hurtigt kan sætte i kontakterne for at børnesikre dem.

Skal du bruge en eller flere af kontakterne igen på et tidspunkt eller løbende, kan du lige så nemt afmontere sikringen. Dit barn kan ikke fjerne sikringerne fra kontakterne, og du kan med ro i sindet lade barnet kravle eller gå rundt i rum med de børnesikrede stikkontakter.

Vil du købe kontaktsikringerne separat, finder du dem her:

Børnesikring af skuffer og skabe

Skuffer og skabe i hjemmet indeholder mange farlige ting for små børn. En kniv, en glasskål eller en stegepande kan forvolde stor skade på dit barn, og derfor bør du altid sørge for, at barnet ikke kan åbne skuffer og skabe.

I startpakken finder du 6 sikringer til netop skuffer og skabe, som du nemt og hurtigt monterer på indersiden af skuffen eller skabslågen.

Sikringerne kan monteres både lodret og vandret, og du kan nemt slå dem til og fra efter behov. For at åbne en skuffe eller et skab, som er sikret, presser du blot sikringen ned eller væk med en finger, så lågen eller skuffen kan åbnes.

Ønsker du at købe sikringer til skuffer og skabe separat, finder du dem her:

Børnesikring af køleskab og fryser

Også køleskab og fryser er to enheder, som du ønsker at holde dit barn fra at åbne på egen hånd. Der kan gå flere ting grueligt galt her: Barnet kan komme til at rive tunge eller skarpe ting ned fra hylderne, eller dit barn kan i værste fald komme til at kravle ind i køleskabet og lukke sig selv inde.

Det er ikke nogen rar tanke, og derfor er det absolut vigtigt, at du også børnesikrer disse to ting.

I Babydans startpakke får du 1 stk. køleskabs- eller frysersikring, som du nemt kan montere. Som voksen kan du hurtigt afsikre børnesikringen, når du skal i køleskabet eller fryseren, mens dit barn ikke har en jordisk chance for at knække koden, så at sige.

Vil du købe en børnesikring til køleskab eller fryser separat, eller ønsker du at købe mere en den ene, der er i pakken, finder du dem her:

Børnesikring af døre

Når dit barn kravler eller så småt begynder at gå rundt fra rum til rum, er der mange farlige døre, som barnet kan få fingrene i klemme i. Døren i sig selv er naturligvis ikke farlig for barnet at åbne, medmindre du vil afholde dit barn fra at komme ind og ud af bestemt rum – I så fald kan du bruge et børnegitter.

Men hvis dit barn begynder at lege med dørene og eventuelt forsøge at lukke dem, kan de små fingre nemt komme i klemme. Det medfører først og fremmest smerte, skrig, gråd og tårer, men det kan i værste fald betyde brækkede fingre.

Der er med andre ord al god grund til også at børnesikre dine døre i hjemmet, hvilket du nemt kan gøre med Babydans dørstopper. Dørstopperen har fået det meget passende navn ’FingerSafe’, da der netop er fokus på at beskytte barnets små fingre.

Du kan købe dørstopperen separat, hvis du mangler flere end den ene, du får i startpakken:

 

Babydan – Sikkerhed for de mindste siden 1967

Babydan er en dansk producent, som designer og fremstiller udstyr til en sikker og tryg opvækst for de mindste. Siden 1967 har de været garant for kvalitetsprodukter, som er med til at børnesikre danske hjem i hele landet.

Du finder mange spændende varer og deres sortiment; heriblandt børnesikring, tekstiler og møbler til børneværelset.

Del og hjælp:

Leave A Reply