Cybex klapvogn

0

De fleste forældre ved, hvor vigtigt en klapvogn er for deres hverdag. Men der er også mange, der tror, at en klapvogn ikke er lige så vigtigt. Med en Cybex klapvogn, kan du være sikker på, at din hverdag fremover vil gå som smurt.

En klapvogn er rigtig god til små børn. Så snart børnene er blevet for store til en barnevogn, betyder det ikke, at de fremover selv kan gå alle vegne. De har nogle små ben, som skal bruge en del flere kræfter på at følge med dig. Derfor bliver de også hurtigt trætte.

Ud over dette, kan det også blive rigtig kedeligt for børnene, hvis de stadig kan være i deres barnevogne. Ved at sidde her, kan de ikke følge lige så meget med i, hvad der sker rundt omkring på jeres ture. Dette er blot nogle af de gode grunde til, at det er en god idé at anskaffe sig en klapvogn.

Cybex PRIAM klapvogn

En Cybex PRIAM klapvogn er en nytænkende form for klapvogn, der kan både din og dit barns hverdag meget lettere. Denne form for Cybex klapvogn er nemlig designet med to primære funktioner.

Den ene funktion er en almindelig klapvogn for et barn

Cybex PRIAM klapvogn

Cybex PRIAM klapvogn

mellem ca. 6 måneder og 4 år. Selvom den fungerer som en almindelig klapvogn, er den alligevel stadig bedre end de fleste. Den har ekstra polstrede sæder, en frontbøjle i høj kvalitet og meget andet. Den er endda også specielt designet til at kunne passe til et bord, så den også kan bruges som en højstol.

Det der gør denne Cybex klapvogn ekstra speciel er, at du nemt og hurtigt kan afmontere sædet. Det giver en masse nye kvaliteter. Du kan bruge sædet som en lift, lige fra barnet er født og op til 9 kg. Du kan også vende sædet begge veje, når du monterer den på stellet. Ved hjælp af en enkelt hånd, kan du endda også både lægge sædet ned og rejse det op igen.

Ud over alle de tekniske kvalifikationer, er denne Cybex klapvogn også designet i en masse flotte farver.

Den komplette Cybex PRIAM med LUX Seat, stel og lift i en flot autumn gold: 

Samlet Cybex klapvogn

Den komplette Cybex PRIAM med 2-in-1 Seat og stel i en flot autumn gold: 

Samlet Cybex klapvogn

Stort udvalg af de praktiske LUX Seats: 

Cybex PRIAM Lux Seat

Stort udvalg af de praktiske 2-in-1: 

Cybex PRIAM 2-in-1 Seat

Cybex PRIAM stel

Dette fantastiske stel til en Cybex klapvogn er til jer, der ikke har intentioner om at gå på kompromis med hverken sikkerheden, komforten eller designet. Denne simple og hybride løsning giver jer mulighed for let at kunne gå en masse lange ture over de fleste forskellige slags overflader.

Cybex PRIAM stel

Cybex PRIAM stel

Dette stel har en masse rigtig gode funktioner, der kan gøre jeres hverdag meget lettere. Du kan blandt andet klappe stellet sammen med en enkelt hånd, så det ikke fylder så meget. Der er tilføjet et lækkert højdejusterbart håndtag. Selve stellet er lavet af aluminium, så det ikke vejer så meget. Og så har det desuden også nogle massive punkterfrie gummihjul i topkvalitet.

Noget af det, der gør dette stel til en Cybex klapvogn så revolutionerende er, at det er designet til 2-hjuls kørsel, så I nemt kan komme op og ned af blandt andet trapper. Desuden er der også en rigtig god affjedring, så det ikke mindsker komforten for barnet.

Dette er blot nogle af fordelene ved dette stel, som også kan fås i forskellige farver. Du kan tilpasse det med blandt andet et LUX-sæde, 2-in-1 sæde, en babylift eller en Cybex autostol.

Se udvalget af Trekking stel: 

Cybex PRIAM Trekking stel

Se udvalget af All terrain stel: 

Cybex PRIAM All terrain stel

Cybex PRIAM fodmuffe

Vil du gerne beskytte dig barn mod det kolde og våde vejr, når i skal gå en tur? Her vælger mange forældre at pakke deres børn ind i utroligt meget tøj, og på samme tid de også med tæpper og lignende, der bliver ved med at falde ud af klapvognen.

Cybex PRIAM fodmuffe

Cybex PRIAM fodmuffe

Her kan du være smart og i stedet købe denne fantastiske Cybex PRIAM fodmuffe. Denne fodmuffe passer perfekt til en Cybex klapvogn, hvilket kun gør det hele meget nemmere for dig. Den er lavet i utroligt lækkert materiale, der nemt kan passe på dit barn i alt slags vejr.

Uden på denne Cybex PRIAM fodmuffe er materialet vand- og smudsafvisende, så du slipper for konstant at holde den ren, og dit barn kan forholde sig tør. Indvendigt har den en lækker og blød fleece-lining, som dit barn vil elske. Den har desuden et flot og moderne look, som også kan fås i flere forskellige farver.

Cybex PRIAM myggenet

Du kender sikkert godt selv til, hvor ubehageligt et myggestik eller hvilket som helst andet insektbid kan være.

Cybex PRIAM myggenet

Cybex PRIAM myggenet

Det har du sikkert ikke lyst til, at dit barn skal opleve. Det kan være svært at beskytte dit barn mod myg på en varm sommerdag. Derfor kan du i stedet anskaffe dit et Cybex PRIAM myggenet, der passer perfekt til din Cybex klapvogn.

Dette myggenet er enkelt og utroligt elastisk, hvilket gør det meget nemt at få ud over klapvognen. Da der er en bred elastikkant på myggenettet, kan det også meget nemt sættes fast på klapvognen. Hvis myggenettet går hen og bliver lidt beskidt, kan det endda også vaskes i vaskemaskinen på 30 grader.

Cybex PRIAM myggenet

Cybex parasol

Du har sikkert allerede hørt om, at børn er langt mere følsomme overfor solen, end voksne er. Det betyder, at de også skal beskyttes meget mere. Hvis i tager en tur på stranden, skal barnet have et tykt lag solcreme på og på samme tid også bruge en del tid under parasollen.

Cybex PRIAM parasol

Cybex PRIAM parasol

Men hvad gør I så, når I er på tur?

Hvis du går en tur med dit barn i den fantastiske Cybex klapvogn, kan du altid folde solskærmen ud. På den måde kan barnet få beskyttelse for solen i hovedet. Men det hjælper ikke altid på resten af kroppen, eller hvis solen står lavt.

Her kan du i stedet vælge at bruge denne Cybex parasol, der er designet, så den passer perfekt til din Cybex klapvogn. Den kan nemt sættes fast på klapvognen, så barnet hurtigt kan komme i skygge.

Cybex PRIAM parasol

Cybex PRIAM ski

Selvom en Cybex klapvogn er designet, så den nemt kan klare de fleste forskellige typer overflader, så er der alligevel nogle former for overflader, der er svære at krydse. Det kan eksempelvis være meget besværligt at krydse et område med klapvognen, hvor der ikke er skrabet sne. Men hvad skal du gøre?

Cybex PRIAM ski

Cybex PRIAM ski

Her kan du vælge at anskaffe dig et par af disse Cybex PRIAM ski, der er designet til din Cybex klapvogn. Forhjulene på en Cybex klapvogn er designet til hurtigt at kunne klikkes af, her kan du så vælge at sætte disse ski på i stedet.

Med skiene kan du hurtigt forvandle klapvognen til en form for snescooter, der nemt kan komme over selv de mest snedækkede områder.

Cybex PRIAM ski

Cybex PRIAM lift

Er du også irriteret over, at du skal anskaffe dig flere forskellige køretøjer til din baby? Så kan du i stedet købe det innovative Cybex PRIAM stel. Med dette stel, kan du nemt forvandle selv samme stel til en klapvogn og endda også en barnevogn. Du kan også bruge den som en højstol og meget andet. Det vil give en masse nye praktiske muligheder for hele familien.

Cybex PRIAM lift

Cybex PRIAM lift

Denne Cybex PRIAM lift kan forvandle stellet til en lille og praktisk barnevogn med en masse rigtig smarte funktioner. Der er blandt andet en ekstra stor solskærm, der kan beskytte din baby mod solens stråler. Den er designet med en ekstra blød madras af memory-skum, som dit barn vil elske. Og den kan endda give den perfekte ligge-position for din baby.

Du kan bruge denne lift til en baby op til 9 kg, og så fås den i mange forskellige farver. Den måler 30 x 45 x 92 cm. Bemærk at håndtaget ikke medfølger til denne model, medmindre du også køber et LUX Seat.

Du kan købe liften, der passer til en Cybex klapvogn i mange flotte farver:

Cybex PRIAM lift

Cybex PRIAM ståbræt

Har du også overvejet, hvad du skal gøre, hvis du skal gå en tur med din baby, og storebror/storesøster heller ikke kan gå så langt? Vælger du bare at droppe de gode lange gåture? Eller tilkøber du dette ståbræt?

Cybex PRIAM ståbræt

Cybex PRIAM ståbræt

Med dette specialdesignede Cybex PRIAM ståbræt kan du komme på mange lange og gode gåture med begge dine børn på samme tid. Hvis storebror/storesøster ikke gider at gå længere, kan du hurtigt sætte dette ståbræt fast på din Cybex klapvogn. Når du ikke bruger det, passer det perfekt under klapvognen på varekurven.

Ståbrættet er lavet i den samme høje kvalitet som en Cybex klapvogn. Den har et hjul, der kan klare de fleste overflader. Den har også en ru overflade, så dit barn ikke vil glide rundt.

Cybex PRIAM ståbræt

Del og hjælp:

Leave A Reply