Neonate BC 5800D Babyalarm – Her får du den billigst

0

En babyalarm er noget af det vigtigste sikkerhedsudstyr, du får brug for, når du får børn. Når du lægger den lille til at sove om natten eller til middag, har du brug for at kunne høre, hvis der pludselig er noget galt – uden at du behøver stå og våge over barnevognen eller sengen konstant.

I denne guide kigger vi nærmere på en af de absolut bedste og mest populære babyalarmer på markedet: Neonate BC 5800D:

Neonate BC 5800D er den forbedrede storebror til Neonate BC 5500A, som har vundet adskillige brugertests for sit utrolige signal, rækkevidde og lange batterilevetid.

Jeg har valgt at ordne det tunge hjemmearbejde for dig og støvsuge nettet for nyttig viden om BC-5800D alarmen. Jeg har sammenholdt guides, brugertests og mange anmeldelser, hvor efter jeg har kogt det hele ned til denne guide.

På den måde kan du hurtigt og nemt se fordelene ved Neonate BC 5800D. Du kan finde ud af, om den passer til dine og din babys behov, og sidst men ikke mindst finder du en pristabel lige herunder, så du kan finde alarmen til den bedste pris.

Lad os starte med prisen:

Find den bedste Neonate BC 5800D babyalarm-pris

BC-5800D Babyalarm fra Neonate

Den populære Neonate BC 5800D Babyalarm

Hvis du allerede nu er fast besluttet på, at Neonate BC 5800D skal være din babys nye digitale skytsengel, så kan du se priserne hos de bedste forhandlere lige herunder.

Hvis du ønsker at læse mere om fordelene ved alarmen, så foregår det i de øvrige afsnit længere nede.

Prissammenligning:

ButikPris inkl. fragtViabill?* 
Babytorvet999,95 kr.Ja: 100 kr. pr. månedTil butik »

*Viabill er en gebyr- og rentefri afbetalingsform, som flere og flere danske webshops tilbyder.

Neonate monteringssæt til BC 5800D

Efter jeg har læst en hel del anmeldelser fra andre forældre, som har brugt deres Neonate babyalarm i længere tid, er jeg kommet frem til følgende: Sørg for at anskaffe dig et monteringssæt til dine alarmer.

Neonate BC-5800D monteringssæt

Neonate BC 5800D monteringssæt.

Monteringssættet består af en række anordninger, som gør det muligt at sætte din babyalarm fast på forskellige steder. Delene i sættet passer desuden både til BC 5800D og forgængeren BC 5500A.

Sættet indeholder følgende dele (du kan se billeder af eksempler på montering hos forhandlerne herunder):

  • 2 stk. bælteclips
  • 2 stk. sugekopper
  • 2 stk. velcroholdere
  • 2 stk. bagstykker

Prissammenligning:

ButikPrisFragtTotal 
Babytorvet249,95 kr.29,00 kr.278,95 kr.Til butik »

Fordele ved Neonate BC 5800D

Neonate BC 5800D er en babyalarm, som overgår langt de fleste andre på markedet – både mht. signalstyrke, rækkevidde, design og brugervenlighed.

Herunder kan du læse mere om de største fordele og stærkeste funktioner ved alarmen:

Enorm rækkevidde

En af de faktorer, som alle forbrugerrådene og babymagasinerne lægger mest vægt på, når de kigger på Neonate BC 5800D, er dens store rækkevidde.

Med hele 800 meters rækkevidde kan du nemt lade barnevognen stå nede i gården, mens du selv befinder dig på 4. sal eller i kiosken rundt om hjørnet.

Du skal dog altid være opmærksom på, at når producenterne af de forskellige babyalarmer tester rækkevide for signalet, sker det i fugleflugt og uden forhindringer. Den reelle og realistiske rækkevidde for Neonate BC 5800D babyalarmen er op til 100 meter, hvilket stadig er langt over de konkurrerende modeller.

Krystalklart signal

I modsætning til sin forgænger Neonate BC 5500A, som anvendte et analogt signal, benytter Neonate BC 5800D babyalarmen sig af digitale teknologier.

Det sikrer dig en 100% støjfri frekvens, og kombineret med den forbedrede mikrofonlyd og lydkvalitet får du en babyalarm, der aldrig svigter.

Uendelig batteritid

Okay, uendelig er måske så meget sagt – og dog. BC 5800D har nemlig fået opdateret sin batterilevetid fra 27 timer helt op til 80 timer i forhold til tidligere modeller.

Neonate har sikret deres nye babyalarm den høje batterilevetid med de effektive lithium-batterier, som kører på højtryk i lang, længere, længst tid.

Du kan med andre ord bruge din Neonate babyalarm i næsten 3½ døgn non-stop, før du skal genoplade batterierne.

Turboopladning

Når du køber din Neonate BC 5800D babyalarm, får du også en turbooplader med, som du kan tage med dig rundt, når du og baby er ude.

På den måde kan du altid lade batterierne fuldt op på kun 3-4 timer, uanset hvor du er.

Tilpasset dansk klima

Neonate har designet deres BC 5800D babyalarm til at egne sig perfekt til det danske og nordiske vejr.

På forælderenheden kan du følge med i temperaturen på det sted, hvor babyenheden befinder sig.

Du kan tilmed indstille alarmen til at give besked, hvis temperaturen når ned under et bestemt koldt lavpunkt – helt ned til -19°C.

Alarm hvis noget er galt

Du kan indstille forælderenheden til at give dig besked, hvis signalet af en eller anden årsag pludselig er svækket, hvis batteriniveauet er ved at dale for langt ned, eller hvis temperaturen bliver for kold.

Strop til at hænge om halsen

Forælderenheden er udstyret med en strop, så du kan have din babyalarm hængende om halsen. Det er som bekendt ikke altid, man lige har begge hænder ledige – slet ikke som nybagt forælder.

Derfor er dette en lille, simpel, men ganske gavnlig fordel ved alarmen.

Vibrator

Hvis du er ude med din baby, og du ønsker at indstille alarmen til ikke at larme, kan du slå vibrationsfunktionen til.

På den måde kan du have din Neonate BC 5800D babyalarm skjult i lommen eller tasken og stadig mærke, hvis der er noget galt.

Neonate babyalarm test

Jeg har undersøgt en række babyalarm tests fra både Danmark og udlandet, hvor BC 5800D fra Neonate igen og igen scorer højt på karakterskalaen.

I slutningen af 2012 lavede Søndagsavisen en omfattende babyalarm test baseret på resultatet fra det anerkendte svenske testmagasin Testfakta. Alarmen vandt testen på at have den absolut bedste rækkevide samt mest stabile og støjfri dækning og signal.

Derudover lagde testen også vægt på brugervenlighed og alarmernes batterilevetid, hvor Neonate BC 5800D også scorede topkarakterer.

Senere har andre danske magasiner såsom Vores Børn udført deres bud på en omfattende Neonate babyalarm test. I testen bliver Neonates sværvægter sammenlignet med andre store spillere på markedet; heriblandt Beurer, Nabby, Stevison og Philips.

Selvom Philips er lige i hælene med fem ud af seks stjerner, vinder Neonate også her stort med hele seks ud af seks stjerner.

I testen lægger Vores Børn stor vægt på brugervenlighed, hvor de pointerer fordelen i, at de digitale signaler mellem forælder- og babyenhed finder hinanden automatisk, så du ikke skal bakse med indstillingen.

Derudover roser de BC 5800D for de yderligere funktioner såsom temperaturmåler, vibrator og muligheden for at koble forælderenheden sammen med flere forskellige babyenheder.

Neonate BC-5800D manual på dansk

Jeg har noteret mig, at flere forældre hyppigt er på udkig efter en Neonate BC 5800D manual på dansk. Derfor har jeg fundet manualen op uploadet den for dig, så du kan hente den direkte ned på din computer, tablet eller smartphone.

Manualen indeholder flere forskellige sprog, men dansk er et af dem, så du skal blot kigge efter de afsnit og sider, som står på dansk.

Du finder manualen her på Neonates egen hjemmeside -> Vælg BC 5800D, scroll ned og klik ‘Download user manual’.

Hvem er Neonate?

Neonate er en serie af brugervenlige og intuitive babyalarmer i højeste kvalitet, som er specielt tiltænkt de skandinaviske lande – herunder selvfølgelig Danmark.

Neonate babyalarmerne kom til at se dagens lys, da en norsk far så sig nødsaget til at udvikle en effektiv og smart babyalarm selv, da de eksisterende modeller på det tidspunkt ikke kunne tilbyde ham det, han søgte.

Med en baggrund i teknologiindustrien og en vision om at skabe markedets mest brugervenlige babyalarmer med de bedste specifikationer, gik han i gang med udvikle den første Neonate babyalarm.

Siden da er det blevet til en hel del versioner og forskellige modeller, som hele tiden bliver bedre og bedre.

Del og hjælp:

Leave A Reply