Neonate BC-6500D – En af de bedste på markedet

0

Uanset om du venter et barn eller allerede har et, så kan du meget hurtigt få brug for denne Neonate BC-6500D. Din hverdag vil kun blive meget bedre ved hjælp af denne babyalarm.

Neonate BC-6500D er blevet opgraderet, så den har nogle af de bedste og meget nødvendige funktioner. Ved at bruge denne babyalarm, kan du få en del mere frihed til at være dig selv, mens dit barn sover.

En babyalarm er utroligt god at have, mens dit barn sover. På den måde kan du meget hurtigt høre, om dit barn græder, eller om der er andet galt. Det kan du høre, selvom du ikke er lige ved siden af barnet. Det betyder, at du kan stille barnet udenfor, ordne vasketøj eller lignende.

Opladning

Denne Neonate BC-6500D har fået opgraderet batteriet i forhold til den forgængere. Den har fået nogle kraftige og genopladelige lithium batterier, der har en utroligt lang driftstid på helt op til 90 timer. De kan endda også genoplades fra tom til fuld på få timer.

Neonate BC-6500D opladning

Neonate BC-6500D opladning

Mange babyalarmer eller andre elektroniske udstyr skal helst ikke oplades ofte, da det kan skade batteriets levetid. Men denne Neonate BC-6500D er designet til at kunne klatlades flere gange dagligt, uden det kommer til at påvirke batteriet.

Hvis dig og dit barn skal et sted hen i løbet af dagen, behøver du ikke at slæbe opladeren med, da den kan fungere op til 90 timer. Hvis den er ved at løbe tør for strøm, vil den også komme med en alarm. På den måde kan du også undgå, at babyalarmerne pludselig løber tør for strøm, uden du ved det.

Prissammenligning:

ButikTrustpilot scorePris inkl. fragtViabill?* 
Babytorvet★★☆☆☆1.299,00 kr.Ja: 130 kr. pr. månedTil butik »

*Viabill er en gebyr- og rentefri afbetalingsform, som flere og flere danske webshops tilbyder.

Et ekstra barn?

Mange forældre ved, at det ikke altid er lige godt, at lade to små børn sove ved siden af hinanden. Hvis den ene vågner og begynder at græde, kan det meget hurtigt vække det andet barn. Men hvordan skal man så kunne holde øje med dem begge?

Neonate BC-6500D tilkobling

Neonate BC-6500D tilkobling

Hvis du allerede har en Neonate BC-6500D babyalarm, kan du lægge den ene ind til en af dine børn. Noget af det, der gør en Neonate BC-6500D babyalarm speciel er, at du nemt og hurtigt kan tilkoble en ekstra babyalarm til det andet sæt. På den måde kan børnene få en babyalarm hver.

Denne funktion er god til forældre, der har flere små børn. Den er også rigtig god til dagplejemødre, der også skal holde øje med flere børn på én gang.

Hvis du ønsker en ekstra enhed, kan du klikke ind og se udvalget hos Babytorvet.

Stråling

Noget af det, mange forældre i dag er bange for er, at deres børn modtager for meget stråling. Det er også noget, dine børn hurtigt kan få ved at bruge babyalarmer.

Men med en Neonate BC-6500D babyalarm, kan du mindske dette betydeligt. Denne babyalarm udsender kun 20 mW, som den maksimale stråling. Det kan du sammenligne med mange andre babyalarmer, der udsender op til 500 mW.

Hvis du sætter babyalarmen på standby, vil den reducere niveauet af strålingen yderligere. Neonate BC-6500D går automatisk på standby, så snart din barn sover. Den slår automatisk standby fra, hvis dit barn vågner på grund af stemmestyret aktivering.

Specifikationer

De ovennævnte kvalifikationer er kun nogle få, af dem der gør denne Neonate BC-6500D til noget specielt. Her under kan du læse mere om nogle af de mange andre funktioner:

 • Alarm ved lavt batteriniveau
 • Vibrator i forældreenheden
 • Lynladere til begge enheder
 • Alarm ved ”uden for rækkevidde”
 • Natlys i babyenheden
 • Temperaturmåler
 • Alarm ved for høj eller for lav temperatur hos barnet
 • Talk-back funktion – babyalarmer kan fungere som walkie-talkie
 • Mulighed for tilkobling af ekstra enhed
 • Maksimal stråling på 20 mW
 • Stemmeaktivering – standby ved ro hos baby
 • Rækkevidde på 800 meter
 • Lang driftstid på batterier ca. 90 timer – fuldt opladt på få timer
 • 100 % digital lydkvalitet

Del og hjælp:

Leave A Reply